Valtiosopimukset: 1976

Valtiosopimukset numeroittain

89-68 67-40 39-7 6-2

39/1976
Asetus
Asetus Grenadan kanssa tehdyn viisumivapaussopimuksen voimaansaattamisesta
Sopimus tms.
Grenadan kanssa tehdyn viisumivapaussopimus
37/1976
Asetus
Asetus todisteiden vastaanottamista ulkomailla siviili- tai kauppaoikeudellisissa asioissa koskevan yleissopimuksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
Todisteiden vastaanottamista ulkomailla siviili- tai kauppaoikeudellisissa asioissa koskeva YLEISSOPIMUS
36/1976
Asetus
Asetus Suomen, Islannin, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välillä 19 päivänä marraskuuta 1934 tehdyn perintöä, testamenttia ja pesänselvitystä koskevan pohjoismaisen sopimuksen muuttamisesta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
Sopimus Suomen, Islannin, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välillä 19 päivänä marraskuuta 1934 tehdyn perintöä, testamenttia ja pesänselvitystä koskevan pohjoismaisen sopimuksen muuttamisesta.
35/1976
Laki
Laki Suomen, Islannin, Norjan, Ruotsin ja Tanskan kesken Kööpenhaminassa 19 päivänä marraskuuta 1934 tehdyn perintöä, testamenttia ja pesänselvitystä koskevan sopimuksen muuttamista tarkoittavan sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä.
34/1976
Asetus
Asetus Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneen Kuningaskunnan kanssa tehdyn kansainvälistä maantieliikennettä koskevan sopimuksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
Suomen Tasavallan Hallituksen ja Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneen Kuningaskunnan Hallituksen välinen kansainvälistä maantieliikennettä koskeva SOPIMUS
33/1976
Laki
Laki Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneen Kuningaskunnan kanssa tehdyn kansainvälistä maantieliikennettä koskevan sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä.
32/1976
Asetus
Asetus Tshekkoslovakian kanssa kaupan esteiden vastavuoroisesta poistamisesta tehdyn sopimuksen muutoksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
PÖYTÄKIRJA pidetty Suomen Tasavallan ja Tshekkoslovakian Sosialistisen Tasavallan välillä kaupan esteiden vastavuoroisesta poistamisesta solmitussa sopimuksessa sekä Suomen Tasavallan ja Tshekkoslovakian Sosialistisen Tasavallan välisessä pitkäaikaisessa kauppasopimuksessa asetettujen sekakomissioiden toisessa yhteisistunnossa
26/1976
Asetus
Asetus Suomen, Islannin, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välillä pohjoismaisten instituuttien virkailijoiden oikeudellisesta asemasta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
SOPIMUS Suomen, Islannin, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välillä pohjoismaisten instituuttien virkailijoiden oikeudellisesta asemasta
25/1976
Laki
Laki Suomen, Islannin, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välillä pohjoismaisten instituuttien virkailijoiden oikeudellisesta asemasta tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä.
24/1976
Sopimus tms.
Ulkoasiainministeriön ilmoitus Suomen osallistumisesta Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD) ydinenergiatoimiston (NEA) työhön.
Sopimus tms.
Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön ydinenergiatoimiston PERUSSÄÄNTÖ
22/1976
Asetus
Asetus Saksan Demokraattisen Tasavallan kanssa yhteistyöstä kulttuurin ja tieteen aloilla tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
Suomen Tasavallan Hallituksen ja Saksan Demokraattisen Tasavallan Hallituksen välinen SOPIMUS yhteistyöstä kulttuurin ja tieteen aloilla
19/1976
Asetus
Asetus Kiinan kanssa siviililentoliikenteestä tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
Suomen Tasavallan hallituksen ja Kiinan Kansantasavallan hallituksen välinen SOPIMUS siviililentoliikenteestä
18/1976
Sopimus tms.
Ulkoasiainministeriön ilmoitus Kansainvälisen atomienergiajärjestön perussäännön muutoksen voimaantulosta.
Sopimus tms.
Kansainvälisen atomienergiajärjestön PERUSSÄÄNTÖ
17/1976
Sopimus tms.
Ulkoasiainministeriön ilmoitus Suomen tasavallan ja Euroopan talousyhteisön välillä tehdyn sopimuksen täydentävästä pöytäkirjasta.
Sopimus tms.
TÄYDENTÄVÄ PÖYTÄKIRJA Suomen tasavallan ja Euroopan talousyhteisön väliseen sopimukseen
16/1976
Asetus
Asetus Kreikan kanssa tehdyn kauppasopimuksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
Suomen Tasavallan Hallituksen ja Kreikan Kuningaskunnan Hallituksen välinen KAUPPASOPIMUS
15/1976
Laki
Laki Suomen Tasavallan ja Kreikan Kuningaskunnan välillä tehdyn kauppasopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä.
12/1976
Asetus
Asetus Romanian kanssa yhteistoiminnasta matkailun alalla tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
SOPIMUS Suomen Tasavallan hallituksen ja Romanian Sosialistisen Tasavallan hallituksen välillä yhteistoiminnasta matkailun alalla
9/1976
Asetus
Asetus Maailman terveysjärjestön perussäännön 24 ja 25 artiklan muutoksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
MAAILMAN TERVEYSJÄRJESTÖN PERUSSÄÄNTÖ Allekirjoitettu New Yorkissa 22 päivänä heinäkuuta 1946
8/1976
Asetus
Asetus kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia koskevan kansainvälisen yleissopimuksen sekä siihen liittyvän valinnaisen pöytäkirjan voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
Kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia koskeva KANSAINVÄLINEN YLEISSOPIMUS
7/1976
Laki
Laki kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia koskevan kansainvälisen yleissopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä.
Valtiosopimukset numeroittain

89-68 67-40 39-7 6-2

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.