79/1976

Asetus monenkeskistä yhteistyötä annettaessa teknistä ym. apua kansainvälisessä liikenteessä käytettävälle autokalustolle koskevan pöytäkirjan voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

Budapestissa 3 päivänä joulukuuta 1975 tehty monenkeskistä yhteistyötä annettaessa teknistä ym. apua kansainvälisessä liikenteessä käytettävälle autokalustolle koskeva pöytäkirja, jonka eräät määräykset eduskunta on hyväksynyt 28 päivänä toukokuuta 1976 ja jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt 24 päivänä kesäkuuta 1976 ja jonka hyväksymistä koskeva ilmoitus on tehty Keskinäisen Taloudellisen Avun Neuvoston sihteeristölle 30 päivänä kesäkuuta 1976, on voimassa 14 päivästä lokakuuta 1976 niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 15 päivänä lokakuuta 1976

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.