69/1976

Asetus Maltan kanssa tulo- ja varallisuusveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §.

Suomen ja Maltan välillä Helsingissä 24 päivänä maaliskuuta 1975 tulo- ja varallisuusveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi tehty sopimus, jonka eräät määräykset on 24 päivänä kesäkuuta 1976 annetulla lailla (816/76) hyväksytty ja jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt viimeksi mainittuna päivänä, on voimassa 24 päivästä heinäkuuta 1976 niin kuin niitä on sovittu.

2 §.

Edellä 1 §:issä mainittu sopimus, jonka ulottamisesta sellaisenaan käsittämään Ahvenanmaan maakunta myös kunnallisveron osalta on, Ahvenanmaan maakuntapäivien annettua siihen suostumuksensa, sovittu sopimuksen 29 artiklan 1 kappaleen nojalla 12 päivänä heinäkuuta 1976 suoritetulla noottienvaihdolla, on myös kunnallisveron osalta voimassa Ahvenanmaan maakunnassa 24 päivästä heinäkuuta 1976 niin kuin siitä on sovittu.

3 §. Tarkempia määräyksiä sopimuksen määräysten soveltamisesta antaa tarvittaessa valtiovarainministeriö.

Helsingissä 10 päivänä syyskuuta 1976

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.