68/1965

Asetus Kansainvälistä jälleenrakennuspankkia koskevan sopimuksen eräiden muutosten voimaansaattamisesta.

Sitten kun Kansainvälisen jälleenrakennuspankin hallintoneuvosto on elokuun 25 päivänä 1965 tekemällään päätöksellä esittänyt jälleenrakennuspankkia koskevan sopimuksen (As. kok. 103/48 SopS 3/48) III artiklaa muutettavaksi, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että tämä muutos on voimassa sanotun päätöksen mukaisesti.

Helsingissä 10 päivänä joulukuuta 1965.

Alkuperäinen sopimus: 3/1948

Kansainvälisen jälleenrakennuspankin SOPIMUSARTIKLAT

III artikla

Lisätään

6 osasto, Lainat Kansainväliselle rahoitusyhtiölle

"a) Pankki saa myöntää lainoja, ottaa osaa lainoihin tai antaa takuita Pankin tytäryhtiölle Kansainväliselle rahoitusyhtiölle käytettäväksi yhtiön luotonantotoimintaan. Pankin myöntämien lainojen, lainaosuuksien tai takuiden maksamatonta kokonaismäärää ei saa korottaa, mikäli Yhtiön kaikista rahoituslähteistä saamien maksamattomien velkojen kokonaissumma (velkojen takuut mukaanluettuina) korotuksen ajankohtana tai sen seurauksena ylittää Yhtiön vähentymättömän pääoman ja ylijäämän nelinkertaisen määrän.

b) III artiklan 4 osaston ja 5 osaston c) kohdan sekä IV artiklan 3 osaston määräyksiä ei sovelleta tämän osaston nojalla sallittuihin lainoihin, lainaosuuksien ja takuihin."

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.