67/1965

Asetus Kansainvälistä rahoitusyhtiötä koskevan sopimuksen eräiden muutosten voimaansaattamisesta.

Sitten kun Kansainvälisen rahoitusyhtiön hallintoneuvosto on elokuun 25 päivänä 1965 tekemällään päätöksellä esittänyt rahoitusyhtiötä koskevan sopimuksen (As. kok. 306/62 SopS 19/56) IV artiklan 6 kohdan ja III artiklan 6 kohdan 1 kappaleen muutettavaksi, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että nämä muutokset ovat voimassa sanotun päätöksen mukaisesti.

Helsingissä 10 päivänä joulukuuta 1965.

Alkuperäinen sopimus: 19/1956

Kansainvälisen rahoitusyhtiön YHTIÖSOPIMUS

IV artikla

Järjestysmuoto ja hallinto

6 kohta, Suhde Pankkiin

Poistetaan lause "Yhtiö ei saa lainata varoja Pankille tai Pankilta".

III artikla

Toiminta

6 kohta, Muu toiminta

1 kappale

Lisätään lause "mikäli ja niin kauan kuin Yhtiöllä on Pankilta saatuja tai sen takaamia lainoja Yhtiö ei saa korottaa myöntämiensä lainojen ja takuiden maksamatonta määrää, mikäli korotuksen ajankohtana tai sen seurauksena Yhtiön kaikista rahoituslähteistä saamien maksamattomien velkojen kokonaissumma (velkojen takuut mukaanluettuina) ylittää Yhtiön merkityn vähentymättömän pääoman ja ylijäämän nelinkertaisen määrän;"

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.