53/1965

Asetus Ruotsin kanssa toimenpiteistä televisiolähetysten vastaanottamisen parantamiseksi tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.

Sitten kun Tukholmassa on 25 päivänä elokuuta 1965 allekirjoitettu Suomen ja Ruotsin välinen sopimus toimenpiteistä televisiolähetysten vastaanottamisen parantamiseksi, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sopimus on voimassa niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 1 päivänä lokakuuta 1965.

SOPIMUS Suomen ja Ruotsin välillä toimenpiteistä televisiolähetysten vastaanottamisen parantamiseksi.

Suomen ja Ruotsin hallitukset, haluten mahdollistaa ruotsalaisten radio- ja televisio-ohjelmien vastaanottamista Suomessa ja suomalaisten radio- ja televisio-ohjelmien vastaanottamista Ruotsissa, ovat sopineet siitä, että Ruotsi rakentaa televisiolähettimen Väddö'hön lähinnä ruotsalaisten televisio-ohjelmien katselumahdollisuuksien parantamiseksi Ahvenanmaalla, ja että Suomi vastaavasti rakentaa televisiolähettimen suomalaisten televisio-ohjelmien nähtävyyden parantamiseksi Ruotsissa.

Tämä sopimus tulee voimaan sen allekirjoituspäivänä.

Tehty Tukholmassa 25 päivänä elokuuta 1965 kahtena suomen- ja ruotsinkielisenä kappaleena, molempien tekstien ollessa yhtä todistusvoimaiset.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.