40/1963

Asetus Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton kanssa Saimaan kanavan Neuvostoliitolle kuuluvan osan ja Malyj Vysotskij-saaren vuokraamisesta Suomelle tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.

Sitten kun Suomen ja Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton välillä Moskovassa 27 päivänä syyskuuta 1962 allekirjoitetun, Saimaan kanavan Neuvostoliitolle kuuluvan osan ja Malyj Vysotskij-saaren vuokraamista Suomelle koskevan sopimuksen eräät määräykset on 7 päivänä kesäkuuta 1963 annetulla lailla (419/63) hyväksytty, sopimus ratifioitu ja ratifioimiskirjat 27 päivänä elokuuta 1963 vaihdettu, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu sopimus on voimassa niin kuin siitä on sovittu.

Tarkempia määräyksiä sopimuksen säännöksien soveltamisesta antaa tarvittaessa asianomainen ministeriö.

Helsingissä 30 päivänä elokuuta 1963.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.