15/1961

Laki Suomen Tasavallan ja Euroopan vapaakauppaliiton jäsenvaltioiden välisen sopimussuhteen luomista koskevien sopimusten eräiden säännösten hyväksymisestä.

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

Suomen Tasavallan ja Euroopan vapaakauppaliiton jäsenvaltioiden välisen sopimussuhteen luomista koskevan, Helsingissä 27 päivänä maaliskuuta 1961 allekirjoitetun sopimuksen säännökset ja sanottua sopimusta koskevat soveltamis- ja tulkintasäännöt, Euroopan vapaakauppaliiton perustamista koskevan, Tukholmassa 4 päivänä tammikuuta 1960 allekirjoitetun konvention säännökset, sikäli kuin niitä sovelletaan Suomeen, ja sanottua konventiota koskevat soveltamis- ja tulkintasäännöt sekä Suomen ja Tanskan kesken maataloustuotteiden kaupasta Kööpenhaminassa 27 päivänä maaliskuuta 1961 allekirjoitetun sopimuksen säännökset ovat, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa, niinkuin niistä on sovittu.

Mainittujen säännösten täytäntöönpanemiseksi tarvittavat määräykset annetaan asetuksella.

Helsingissä 19 päivänä toukokuuta 1961.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.