44/1959

Asetus Suomen-Sveitsin välillä kesäkuun 24 päivänä 1927 allekirjoitettuun väliaikaiseen kauppasopimukseen tehdyn lisäsopimuksen säännösten voimaansaattamisesta.

Sitten kun Suomen ja Sveitsin välillä kesäkuun 24 päivänä 1927 allekirjoitettuun väliaikaiseen kauppasopimukseen Genèvessä 14 päivänä marraskuuta 1958 tehdyn lisäsopimuksen säännökset ja määräykset on 22 päivänä toukokuuta 1959 annetulla lailla hyväksytty, sopimus ratifioitu ja ratifioimisasiakirjat 23 päivänä joulukuuta 1959 vaihdettu, säädetään täten ulkoasiainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä, että sanottu lisäsopimus on voimassa niinkuin siitä on sovittu.

Helsingissä 30 päivänä joulukuuta 1959.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.