37/1959

Pöytäkirja Suomen liittymisestä Norjan, Ruotsin ja Tanskan kesken 19 päivänä maaliskuuta 1955 tehtyyn sopimukseen Norjan, Ruotsin ja Tanskan välisen liikenteen terveydenhoidollisen tarkastuksen helpottamisesta.

Sitten kun Suomen hallitus on kutsuttu liittymään Norjan, Ruotsin ja Tanskan kesken 19 päivänä maaliskuuta 1955 tehtyyn sopimukseen näiden kolmen maan välisen liikenteen terveydenhoidollisen tarkastuksen helpottamisesta ja Suomen hallitus on ilmoittanut olevansa halukas liittymään siihen, on Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan hallitusten kesken sovittu Suomen liittymisestä sanottuun sopimukseen.

Suomen osalta 2 artiklan 1 kohdassa mainittu terveydenhoitoviranomainen on lääkintöhallituksen kulkutautitoimisto ja 2 artiklan 6 kohdassa mainittu keskusterveydenhoitohallinto on lääkintöhallitus.

Sopimus tulee voimaan 1 päivänä joulukuuta 1959.

Tämän vakuudeksi olemme, asianmukaisesti siihen valtuutettuina, allekirjoittaneet tämän sopimuksen ja sen sineteillämme varustaneet.

Tehty Tukholmassa 10 päivänä syyskuuta 1959 yhtenä suomen-, norjan-, ruotsin- ja tanskankielisenä kappaleena, joka säilytetään Ruotsin ulkoasiaindepartementin arkistossa.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.