37/1959

Asetus Suomen liittymisestä Norjan, Ruotsin ja Tanskan kesken 19 päivänä maaliskuuta 1955 tehtyyn sopimukseen näiden maiden välisen liikenteen terveydenhoidollisen tarkastuksen helpottamisesta 10 päivänä syyskuuta 1959 tehdyn pöytäkirjan voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministeri esittelystä säädetään:

1 §.

Sitten kun Tukholmassa on 10 päivänä syyskuuta 1959 allekirjoitettu pöytäkirja Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välillä Suomen liittymisestä Norjan, Ruotsin ja Tanskan kesken 19 päivänä maaliskuuta 1955 tehtyyn sopimukseen näiden maiden välisen liikenteen terveydenhoidollisen tarkastuksen helpottamisesta, tulee mainittu pöytäkirja ja sopimus voimaan 1 päivänä joulukuuta 1959, niinkuin siitä on pöytäkirjassa sovittu.

2 §.

Pöytäkirjan ja sopimuksen säännösten soveltamiseen tarvittavat ohjeet antaa sisäasiainministeriö.

Helsingissä 1 päivänä lokakuuta 1959.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.