29/1959

Asetus Yhdistyneiden Kansakuntien erityisjärjestöjen erioikeuksia ja vapauksia koskevan yleissopimuksen liitteen XII voimaansaattamisesta.

Sitten kun valtioiden välisen neuvoa-antavan merenkulkujärjestön yleiskokous on 16 päivänä tammikuuta 1959 hyväksynyt Yhdistyneiden Kansakuntien erioikeuksia ja vapauksia koskevan yleissopimuksen valtioiden välistä neuvoa-antavaa merenkulkujärjestöä koskevan liitteen XII ja tasavallan presidentti on 22 päivänä toukokuuta 1959 hyväksynyt tämän liitteen, mistä on 8 päivänä kesäkuuta 1959 ilmoitettu Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteerille, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu liite on voimassa niinkuin siitä on sovittu.

Helsingissä 17 päivänä heinäkuuta 1959.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.