4/1959

Alkuperäinen sopimus: 24/1958

Asetus Yhdistyneiden Kansakuntien erityisjärjestöjen erioikeuksia ja vapauksia koskevan yleissopimuksen liitteeseen VII tehdyn muutoksen voimaansaattamisesta.

Sitten kun maailman terveysjärjestön yleiskokous on 12 päivänä kesäkuuta 1958 hyväksynyt lisäyksen Yhdistyneiden Kansakuntien erityisjärjestöjen erioikeuksia ja vapauksia koskevan yleissopimuksen maailman terveysjärjestöä koskevaan liitteeseen VII siten, että yleissopimuksen 21 §:ssä mainitut erioikeudet, vapaudet, edut ja helpotukset on lisäksi myönnettävä jokaiselle järjestön apulaispääjohtajalle ja alueelliselle johtajalle, ja tasavallan presidentti on 21 päivänä marraskuuta 1958 hyväksynyt tämän lisäyksen, josta on 2 päivänä joulukuuta 1958 ilmoitettu Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteerille, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu muutos on voimassa niinkuin siitä on sovittu.

Helsingissä 30 päivänä tammikuuta 1959.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.