9/1958

Alkuperäinen sopimus: 30/1955

Asetus Suomen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton väliseen tieteellis-teknillistä yhteistoimintaa koskevaan sopimukseen tehdyn muutoksen voimaansaattamisesta.

Sitten kun Moskovassa 27 päivänä maaliskuuta 1958 tapahtuneella kirjelmien vaihdolla on sovittu 16 päivänä elokuuta 1955 allekirjoitetun Suomen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton välisen tieteellis-teknillistä yhteistoimintaa koskevan sopimuksen 2 artiklan muuttamisesta siten, että siinä mainittuun suomalais-neuvostoliittolaiseen komiteaan on kummankin valtion hallituksen nimitettävä kuusi jäsentä sanotun sopimuksen edellyttämän viiden jäsenen sijasta, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että tämä muutos on oleva voimassa.

Helsingissä 18 päivänä huhtikuuta 1958.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.