34/1950

Asetus Suomen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton välisestä, Jäniskosken vesivoimalaitoksen ja Niskakosken säännöstelypadon alueen kohdalla kulkevasta valtakunnanrajasta tehdyn kuvauspöytäkirjan voimaansaattamisesta.

Sitten kun Helsingissä 3 päivänä helmikuuta 1947 allekirjoitetun Jäniskosken ja Niskakosken alueen liittämisestä Neuvostoliiton alueeseen tehdyn sopimuksen 3 artiklassa edellytetyn sekakomitean laatima ja 7 päivänä joulukuuta 1947 allekirjoittama kuvauspöytäkirja Suomen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton välisestä, Jäniskosken vesivoimalaitoksen ja Niskakosken säännöstelypadon alueen kohdalla kulkevasta valtakunnanrajasta on vahvistettu Helsingissä 29 päivänä heinäkuuta 1950 päivätyillä nooteilla, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että mainittu pöytäkirja liitteineen on voimassa niinkuin siitä on sovittu.

Helsingissä 21 päivänä elokuuta 1950.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.