15/1950

Asetus tullitariffeja ja kauppaa koskevan yleissopimuksen ja siihen liittymisestä tehdyn Annecyn pöytäkirjan voimaansaattamisesta.

1 §.

Sitten kun Genèvessä 30 päivänä lokakuuta 1947 päivättyyn tullitariffeja ja kauppaa koskevaan yleissopimukseen liittymisestä tehty, 10 päivänä lokakuuta 1949 päivätty Annecyn pöytäkirja on 25 päivänä huhtikuuta 1950 Suomen puolesta allekirjoitettu, muut liittymisehdot täytetty ja eräät yleissopimuksen ja pöytäkirjan säännökset tänään annetulla lailla hyväksytty, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu yleissopimus, siihen ennen 25 päivää huhtikuuta 1950 tehdyt oikaisut, lisäykset ja muut muutokset huomioonotettuina, sekä Annecyn pöytäkirja tulevat voimaan 25 päivänä toukokuuta 1950.

2 §.

Yleissopimusta sovelletaan toistaiseksi Annecyn pöytäkirjan 1 pykälässä edellytetyssä laajuudessa.

3 §.

Yleissopimuksen 35 artiklan 1 pykälän mukaisesti ei yleissopimusta eikä Annecyn pöytäkirjaa toistaiseksi sovelleta Kuubaan, joka ei omasta puolestaan ole suostunut soveltamaan niitä Suomeen.

Helsingissä 5 päivänä toukokuuta 1950.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.