14/1947

Laki eräiden teollisoikeuksien voimassa pysyttämisestä tai ennalleenpalauttamisesta.

Eduskunnan päätöksen mukaisesti, joka on tehty valtiopäiväjärjestyksen 67 §:ssä määrätyllä tavalla, säädetään:

1 §.

Neuchâtelissa 8 päivänä helmikuuta 1947 allekirjoitetun, niiden teollisoikeuksien voimassa pysyttämistä tai ennalleenpalauttamista, joita toisen maailmansodan vaikutukset ovat kohdanneet, koskevan sopimuksen sekä sen päättöpöytäkirjan ja lisäpäättöpöytäkirjan säännökset olkoot, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa, niinkuin siitä on sovittu.

2 §.

Asetuksella voidaan määrätä, että 1 §:ssä mainitun sopimuksen määräyksiä vastaavia helpotuksia voidaan täyden tai osittaisen vastavuoroisuuden ehdolla soveltaa Suomen ja sanottuun sopimukseen yhtymättömien maiden välillä tai että voimassa olevasta patenttilainsäädännöstä poiketen on voimassa, mitä vieraan vallan kanssa on sovittu.

3 §.

Tarkempia määräyksiä tämän lain soveltamisesta voidaan antaa asetuksella.

Helsingissä 26 päivänä kesäkuuta 1947.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.