12/1941

Suomen Tasavallan ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton välinen valtakunnanrajan kulusta tehty rajankuvauspöytäkirja

NOOTTIENVAIHTO. 1. Suomen v. a. asiainhoitaja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton ulkoasiainkansankomissaarille.

Moskova, toukokuun 10 p:nä 1941.

Herra Kansankomissaari,

Kunnioittaen ilmoitan Teille, että Suomen Hallitus on vahvistanut Suomen ja Neuvostoliiton välisen valtakunnanrajankäynnistä laaditun suomalais-neuvostolaisen rajasekakomitean Imatralla 18 p:nä marraskuuta 1940 allekirjoittaman rajankuvauspöytäkirjan liitteineen 8 p:ltä helmikuuta 1941 samoinkuin tämän rajan kartat. Tällöin on todettu, että raja on määrätty ja merkitty maastoon Moskovassa 29 p:nä huhtikuuta 1940 allekirjoitetun pöytäkirjan mukaisesti sekä ottaen huomioon ne oikaisut, joista molempien hallitusten välillä on sovittu.

Samalla kun tiedotan ylläolevasta pyydän j. n. e.

NOOTTIENVAIHTO. 2. Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton ulkoasiainkansankomissaarin apulainen Suomen v. a. asianhoitajalle.

Moskova toukokuun 10 p:nä 1941.

Herra Lähettiläs,

Kunnioittaen ilmoitan Teille, että Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton Hallitus on vahvistanut Neuvostoliiton ja Suomen välisen valtakunnanrajankäynnistä laaditun neuvostolais-suomalaisen rajasekakomitean Imatralla 18 p:nä marraskuuta 1940 allekirjoittaman rajankuvauspöytäkirjan liitteineen 8 p:ltä helmikuuta 1941 samoinkuin tämän rajan kartat. Tällöin on todettu, että raja on määrätty ja merkitty maastoon Moskovassa 29 p:nä huhtikuuta 1940 allekirjoitetun pöytäkirjan mukaisesti sekä ottaen huomioon ne oikaisut, joista molempien hallitusten välillä on sovittu.

Samalla kun tiedotan ylläolevasta pyydän j. n. e.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.