32/1925

Alkuperäinen sopimus: 40/1924

Suomen ja Suurbritannian Yhdistyneen Kuningaskunnan välinen, rikoksentekijäin molemminpuolista luovuttamista koskeva sopimus.

Sen johdosta että Hänen Brittiläisen Majesteettinsa edustaja Helsingissä on tehnyt Suomen hallitukselle Suomen ja Suurbritannian Yhdistyneen Kuningaskunnan välisen, Lontoossa 30 päivänä toukokuuta 1924 allekirjoitetun, rikoksentekijäin molemminpuolista luovuttamista koskevan sopimuksen 17 artiklan mukaisen ilmoituksen Austraalian (johon tällöin luetaan myöskin Papua ja Norfolkin saari), Uuden Seelannin dominion, Etelä-Afrikan unionin, Irlannin vapaavaltion, New-Foundlandin ja Intian hallituksen puolesta, sovelletaan mainitun sopimuksen säännöksiä alkaen 28 päivästä marraskuuta 1925 edellälueteltuihin Suurbritannian Yhdistyneen Kuningaskunnan itsehallinnollisiin dominioihin nähden.

Julkaistu 23 päivänä joulukuuta 1925.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.