18/1924

Alkuperäinen sopimus: 29/1923

Suomen sekä Suurbritannian ja Irlannin Yhdistyneen Kuningaskunnan välisen kauppa- ja merenkulkusopimuksen 23 artiklan 2 kohdan ja 24 artiklan soveltaminen.

Suomen sekä Suurbritannian ja Irlannin Yhdistyneen Kuningaskunnan välisessä kauppa- ja merenkulkusopimuksessa Yhdistyneessä Kuningaskunnassa tuotetuille tai valmistetuille tavaroille Suomessa myönnettyä kohtelua, nauttivat, lukien 4 päivästä heinäkuuta 1924 myöskin tavarat, jotka on tuotettu tai valmistettu Intian keisarikunnassa, Irlannin vapaavaltiossa, Etelä-Afrikan liittovaltiossa sekä seuraavissa brittiläisissä siirto-, alus- ja suojelusmaissa ja mandaattialueilla: Bahama-saaret, Barbados, Basutomaa, Betshuanamaa, Bermudas-saaret, Brittiläinen Guayana, Brittiläinen Honduras, Brittiläiset Salomonin-saaret, Ceylon, Falkland-saaret, Fidshi-saaret, Gambia, Gibraltar, Gilbert- ja Ellice-saaret, Gold Coast (Kultarannikko), Hongkong, Irak, Jamaica, Kamerun (brittiläinen piiri), Kenya, Kypros, Leeward-saaret, Malaijilaiset liittoutuneet suojelusvaltiot (Perak, Selangor, Negri Sembilan, Pahang), Malaijilaiset liittoutumattomat suojelusvaltiot (Johore, Kedah, Perlis, Kelantan, Trengganu), Malta, Mauritius, Nyassamaa, Nigeria, Newfoundland, Palestiina, Etelä-Rhodesia, Pohjois-Rhodesia, Sankt Helena, Seychellit, Sierra Leone, Somalimaa, Straits Settlements (m. m. Singapore), Swasimaa, Tanganjika-alue, Togomaa (brittiläinen piiri), Tonga, Trinidad, Uganda, Windward-saaret, Zanzibar.

Julkaistu 20 päivänä lokakuuta 1924

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.