Säädösmuutosten hakemisto: 1911

26/1911
Päätös joka sisältää palkkaussäännön Tampereen kaupungin molemmille kaupunginvoudeille
26/1911
Päätös , joka koskee puolen perintötilasta N:o 1, Rantasalmen pitäjän Parkunmäen kylässä siirtämistä kirkollisessa, hallinnollisessa ja oikeudellisessa suhteessa Enonkosken pitäjään.
26/1911
Päätös , joka koskee Taivassalon pitäjään kuuluvan Kutkumaa nimisen yksinäisen tilan siirtämistä kirkollisessa, hallinnollisessa ja oikeudellisessa suhteessa Lokalahden kappeliin.
26/1911
Päätös , joka koskee Öfvermarkin pitäjän samannimiseen kylään kuuluvan Björnin tilan N:o 25 siirtämistä hallinnollisessa ja oikeudellisessa suhteessa Teuvan pitäjään kuuluvaksi.
26/1911
Päätös , joka koskee erinäisten kyläin sekä tilain siirtämistä hallinnollisessa ja oikeudellisessa suhteessa Lappeen sekä Jääsken kihla- ja tuomiokunnista Rannan kihla- ja tuomiokuntaan.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.