841/2022

Helsingissä 28.9.2022

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus Liikenne- ja viestintäviraston liikennettä koskevista maksullisista suoritteista annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen liitteen muuttamisesta

Liikenne- ja viestintäministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan Liikenne- ja viestintäviraston liikennettä koskevista maksullisista suoritteista annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen (1255/2021) liite, sellaisena kuin se on asetuksessa 496/2022, seuraavasti:


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä marraskuuta 2022 kuitenkin siten, että liitteen tieliikenteen kohta 2.1.7 sähköinen opetuslupahakemus tulee voimaan 3 päivänä marraskuuta 2022. Asetus on voimassa 31 päivään joulukuuta 2023.

Suoritteista, joita koskeva asia on tullut vireille ennen tämän asetuksen voimaantuloa, peritään maksu asian vireilletulohetkellä voimassa olleiden säännösten mukaisesti.

Helsingissä 28.9.2022

Liikenne- ja viestintäministeri
Timo Harakka

Ylitarkastaja
Pirjo Karttunen

Liite: LVMa liikennettä koskevista maksullisista suoritteista

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.