533/2022

Helsingissä 30.6.2022

Valtioneuvoston asetus diplomaattisten edustustojen, konsuliedustustojen tai kansainvälisissä hallitustenvälisissä järjestöissä toimivien edustustojen työntekijöiden perheenjäsenten ansiotyöstä Namibian kanssa tehdystä sopimuksesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään diplomaattisten edustustojen, konsuliedustustojen tai kansainvälisissä hallitustenvälisissä järjestöissä toimivien edustustojen työntekijöiden perheenjäsenten ansiotyöstä Namibian kanssa tehdystä sopimuksesta annetun lain (362/2022) 2 ja 3 §:n nojalla:

1 §

Diplomaattisten edustustojen, konsuliedustustojen tai kansainvälisissä hallitustenvälisissä järjestöissä toimivien edustustojen työntekijöiden perheenjäsenten ansiotyöstä Suomen tasavallan hallituksen ja Namibian tasavallan hallituksen välillä Windhoekissa 28 lokakuuta 2020 tehty sopimus tulee voimaan 1 päivänä elokuuta 2022 niin kuin siitä on sovittu.

Eduskunta on hyväksynyt sopimuksen 1 päivänä huhtikuuta 2022 ja tasavallan presidentti 20 päivänä toukokuuta 2022. Hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 10 päivänä kesäkuuta 2022.

2 §

Sopimuksen muut kuin lainsäädännön alaan kuuluvat määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Diplomaattisten edustustojen, konsuliedustustojen tai kansainvälisissä hallitustenvälisissä järjestöissä toimivien edustustojen työntekijöiden perheenjäsenten ansiotyöstä Namibian kanssa tehdystä sopimuksesta annettu laki (362/2022) tulee voimaan 1 päivänä elokuuta 2022.

4 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä elokuuta 2022.

(Sopimusteksti on julkaistu Suomen säädöskokoelman sopimussarjan n:ossa 48/2022)

Helsingissä 30.6.2022

Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri
Ville Skinnari

Lainsäädäntöneuvos
Maria Guseff

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.