115/2022

Helsingissä 3 päivänä helmikuuta 2022

Valtioneuvoston asetus Kuuban velan uudelleenjärjestämisestä Kuuban kanssa tehdyn sopimuksen muuttamisesta toisen kerran tehdystä sopimuksesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Kuuban tasavallan velan uudelleenjärjestämisestä Suomen tasavallan hallituksen ja Kuuban tasavallan hallituksen välillä tehdyn sopimuksen muuttamisesta toisen kerran Havannassa 7 päivänä joulukuuta 2021 tehty sopimus tulee voimaan 20 päivänä helmikuuta 2022 niin kuin siitä on sovittu.

Tasavallan presidentti on hyväksynyt sopimuksen 16 päivänä joulukuuta 2021. Hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 22 päivänä joulukuuta 2021.

2 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 20 päivänä helmikuuta 2022.

(Sopimus on nähtävänä ja saatavissa ulkoministeriön määräyskokoelmassa www.finlex.fi sekä ulkoministeriössä, joka myös antaa siitä tietoja suomeksi ja ruotsiksi)

Helsingissä 3 päivänä helmikuuta 2022

Ulkoministeri
Pekka Haavisto

Lähetystöneuvos
Anu Vuori-Kiikeri

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.