123/2021

Helsingissä 4 päivänä helmikuuta 2021

Valtioneuvoston asetus Kuuban velan uudelleenjärjestämisestä Kuuban kanssa tehdyn sopimuksen muuttamisesta tehdystä sopimuksesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Kuuban tasavallan velan uudelleenjärjestämisestä Suomen tasavallan hallituksen ja Kuuban tasavallan hallituksen välillä tehdyn sopimuksen muuttamisesta Havannassa 9 päivänä joulukuuta 2020 ja Helsingissä 11 päivänä joulukuuta 2020 tehty sopimus tulee voimaan 16 päivänä helmikuuta 2021 niin kuin siitä on sovittu.

Tasavallan presidentti on hyväksynyt sopimuksen 17 päivänä joulukuuta 2020. Hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 18 päivänä joulukuuta 2020.

2 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 16 päivänä helmikuuta 2021.

(Sopimus on nähtävänä ja saatavissa ulkoministeriön määräyskokoelmassa www.finlex.fi se-kä ulkoministeriössä, joka myös antaa siitä tietoja suomeksi ja ruotsiksi)
(Sopimus on nähtävänä ja saatavissa ulkoministeriön määräyskokoelmassa www.finlex.fi sekä ulkoministeriössä, joka myös antaa siitä tietoja suomeksi ja ruotsiksi)

Helsingissä 4 päivänä helmikuuta 2021

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri
Ville Skinnari

Lähetystöneuvos
Anu Vuori-Kiikeri

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.