472/2020

Helsingissä 16 päivänä kesäkuuta 2020

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus Liikenne- ja viestintäviraston liikennettä koskevista maksullisista suoritteista annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen liitteen muuttamisesta

Liikenne- ja viestintäministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan Liikenne- ja viestintäviraston liikennettä koskevista maksullisista suoritteista annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen (1452/2019) liite seuraavasti:


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä heinäkuuta 2020 ja on voimassa 31 päivään joulukuuta 2021.

Liitteen tieliikennettä koskevat kohdat 3 Ajoneuvon, osan, järjestelmän ja erillisen teknisen yksikön tyyppihyväksyntään liittyvät suoritteet ja 4 Ajoneuvojen tyyppitietojen tallennus ovat kuitenkin voimassa 31 päivään elokuuta 2020.

Liitteen tieliikennettä koskeva kohta 5 Ennakkoilmoitussuoritteet on kuitenkin voimassa 31 päivään lokakuuta 2020.

Liitteen tieliikennettä koskevat kohdat 3A Ajoneuvon, järjestelmän, komponentin, erillisen teknisen yksikön, osan ja varusteen tyyppihyväksyntään sekä ajoneuvon EU-yksittäishyväksyntään ja alkolukon mallin hyväksyntään liittyvät suoritteet ja 4A Ajoneuvojen tyyppitietojen tallennus tulevat voimaan 1 päivänä syyskuuta 2020 ja ovat voimassa 31 päivään joulukuuta 2021.

Liitteen tieliikennettä koskeva kohta 5A Ennakkoilmoitussuoritteet tulee voimaan 1 päivänä marraskuuta 2020 ja on voimassa 31 päivään joulukuuta 2021.

Suoritteista, joita koskeva asia on tullut vireille ennen tämän asetuksen voimaantuloa, peritään maksu asian vireille tulohetkellä voimassa olleiden säännösten mukaisesti.

Helsingissä 16 päivänä kesäkuuta 2020

Liikenne- ja viestintäministeri
Timo Harakka

Ylitarkastaja
Pirjo Karttunen

Liite: LVMa Liikenne- ja viestintäviraston liikennettä koskevista maksullisista suoritteista

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.