49/2020

Helsingissä 9 päivänä tammikuuta 2020

Valtioneuvoston asetus pohjoisen ulottuvuuden kulttuurikumppanuuden sihteeristön perustamisesta Suomen, Latvian, Norjan, Puolan, Ruotsin ja Venäjän välillä tehdystä sopimuksesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Pohjoisen ulottuvuuden kulttuurikumppanuuden sihteeristön perustamisesta Suomen tasavallan hallituksen, Latvian tasavallan hallituksen, Norjan kuningaskunnan hallituksen, Puolan tasavallan hallituksen, Ruotsin kuningaskunnan hallituksen ja Venäjän federaation hallituksen välillä Riiassa 28 päivänä toukokuuta 2018 tehty sopimus on voimassa 29 päivästä joulukuuta 2019 niin kuin siitä on sovittu.

Tasavallan presidentti on hyväksynyt sopimuksen 22 päivänä marraskuuta 2018. Hyväksymisestä on ilmoitettu sopimuksen tallettajana toimivalle Latvian hallitukselle 29 päivänä marraskuuta 2018.

2 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 9 päivänä tammikuuta 2020.

(Sopimusteksti on julkaistu Suomen säädöskokoelman sopimussarjan n:ossa 7/2020)

Helsingissä 9 päivänä tammikuuta 2020

Tiede- ja kulttuuriministeri
Hanna Kosonen

Hallitusneuvos
Rami Sampalahti

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.