1496/2019

Helsingissä 19 päivänä joulukuuta 2019

Työ- ja elinkeinoministeriön asetus työvoimapoliittisen lausunnon antamisesta ja lausuntoon merkittävistä tiedoista annetun työ- ja elinkeinoministeriön asetuksen 5 §:n muuttamisesta

Työ- ja elinkeinoministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan työvoimapoliittisen lausunnon antamisesta ja lausuntoon merkittävistä tiedoista annetun työ- ja elinkeinoministeriön asetuksen (1556/2016) 5 §, sellaisena kuin se on asetuksessa 1285/2018, seuraavasti:

5 §
Tieto ammatillisia valmiuksia antavasta koulutuksesta

Työmarkkinatukea koskevaan työvoimapoliittiseen lausuntoon voidaan merkitä tieto työnhakijan suorittamasta peruskoulun tai lukion jälkeisestä, ammatillisia valmiuksia antavasta koulutuksesta.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2020.

Jos työvoimapoliittinen lausunto koskee työnhakijan oikeutta työttömyysetuuteen ennen tämän asetuksen voimaantuloa, työvoimapoliittiseen lausuntoon merkittäviin tietoihin sovelletaan tämän asetuksen voimaan tullessa voimassa ollutta 5 §:ää.

Helsingissä 19 päivänä joulukuuta 2019

Työministeri
Tuula Haatainen

Hallitussihteeri
Eeva Vartio

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.