932/2018

Helsingissä 21 päivänä marraskuuta 2018

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus joukkoliikenteen tarkastusmaksun suuruudesta

Liikenne- ja viestintäministeriön päätöksen mukaisesti säädetään joukkoliikenteen tarkastusmaksusta annetun lain (469/1979) 5 §:n, sellaisena kuin se on laissa 448/2006, nojalla:

1 §

Joukkoliikenteen tarkastusmaksun suuruus on 80 euroa Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän toimivalta-alueellaan järjestämässään joukkoliikenteessä, Tampereen kaupungin joukkoliikenneviranomaisen toimivalta-alueellaan järjestämässään joukkoliikenteessä sekä rautateiden joukkoliikenteessä. Joukkoliikenteen tarkastusmaksun suuruus on 60 euroa Jyväskylän kaupunkirakennelautakunnan joukkoliikennejaoston toimivalta-alueellaan järjestämässään joukkoliikenteessä.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2019. Sillä kumotaan joukkoliikenteen tarkastusmaksun suuruudesta annettu liikenne- ja viestintäministeriön asetus (1027/2006).

Helsingissä 21 päivänä marraskuuta 2018

Liikenne- ja viestintäministeri
Anne Berner

Hallitusneuvos
Maija Ahokas

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.