556/2018

Helsingissä 13 päivänä heinäkuuta 2018

Valtioneuvoston asetus lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoiden koulumatkatuesta annetun valtioneuvoston asetuksen nimikkeen ja 1 §:n muuttamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti

muutetaan lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoiden koulumatkatuesta annetun valtioneuvoston asetuksen (530/2015) nimike ja 1 § seuraavasti:

Valtioneuvoston asetus

koulumatkatuesta

1 §
Koulumatkatuen laskuttaminen

Koulutuksen järjestäjän, matkalipun myyjän ja joukkoliikenteen lippujärjestelmän ylläpitäjän on toimitettava Kansaneläkelaitokselle koulumatkatukilaissa (48/1997) tarkoitettua koulumatkatukea koskeva henkilöittäin eritelty lasku kalenterikuukausittain jälkikäteen seuraavan kuukauden kymmenenteen päivään mennessä. Koulumatkatuki maksetaan tällöin viimeistään laskun saapumiskuukauden 24 päivänä tai sitä seuraavana pankkipäivänä.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä elokuuta 2018.

Helsingissä 13 päivänä heinäkuuta 2018

Opetusministeri
Sanni Grahn-Laasonen

Kulttuuriasiainneuvos
Heidi Sulander

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.