741/2017

Helsingissä 14 päivänä marraskuuta 2017

Verohallinnon päätös veroilmoituksen ja kiinteistötietojen korjausilmoituksen antamisesta annetun päätöksen 14 §:n muuttamisesta

Verohallinto muuttaa veroilmoituksen ja kiinteistötietojen korjausilmoituksen antamisesta antamansa päätöksen (565/2017) 14 §:n 3 momentin seuraavasti:

14 §
Kiinteistötietojen ilmoittaminen kiinteistöverotusta varten

Yhteisön ja yhteisetuuden on ilmoitettava kiinteistöverotusta varten kiinteistöverolain 16 §:ssä tarkoitetun selvityksen tiedoissa olevat virheet ja puutteet viimeistään huhtikuun 30 päivänä sen estämättä mitä veroilmoituksen antamisajankohdasta on muuten määrätty.Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä joulukuuta 2017.

Tätä päätöstä sovelletaan yhteisön ja yhteisetuuden vuoden 2018 kiinteistöverotuksessa, jonka perusteena ovat kalenterivuoden 2017 kiinteistötiedot.

Helsingissä 14 päivänä marraskuuta 2017


Pääjohtajan estyneenä ollessa

Johtava asiantuntija
Kari Aaltonen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.