Finlex.fi-sivuston kysely
Finlex.fi-sivustoa ollaan uudistamassa. Haluaisimme kuulla mielipiteesi siitä, mikä tällä hetkellä toimii hyvin ja mikä ei. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.
Siirry kyselyyn: https://q.surveypal.com/Finlex.fi-kysely

718/2017

Helsingissä 2 päivänä marraskuuta 2017

Valtioneuvoston asetus terveydenhuollon palveluvalikoimaneuvostosta annetun valtioneuvoston asetuksen 2 ja 3 §:n muuttamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti

muutetaan terveydenhuollon palveluvalikoimaneuvostosta annetun valtioneuvoston asetuksen (63/2014) 2 §:n 2 momentti ja 3 §:n 1 momentti seuraavasti:

2 §
Neuvoston toiminta

Neuvoston on kuultava asiantuntijoita sekä hankittava lausuntoja ja selvityksiä. Neuvosto voi asettaa asioiden valmistelua varten jaostoja, joiden jäseninä voi olla myös neuvostoon kuulumattomia asiantuntijoita. Jaoston puheenjohtajan on oltava neuvoston jäsen tai varajäsen.


3 §
Toiminnan järjestäminen

Neuvoston puheenjohtajana toimii sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö. Sosiaali- ja terveysministeriö määrää enintään kolme jäsentä neuvoston varapuheenjohtajiksi.Tämä asetus tulee voimaan 15 marraskuuta 2017.

Helsingissä 2 päivänä marraskuuta 2017

Sisäministeri
Paula Risikko

Neuvotteleva virkamies
Laura Niinimaa

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.