381/2017

Helsingissä 15 päivänä kesäkuuta 2017

Sisäministeriön asetus rajavartiolaitoksen turvamiehen koulutuksesta annetun sisäasiainministeriön asetuksen 3 ja 4 §:n muuttamisesta

Sisäministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan rajavartiolaitoksen turvamiehen koulutuksesta annetun sisäasiainministeriön asetuksen (385/2006) 3 ja 4 § seuraavasti:

3 §
Koulutuksen järjestelyt

Rajavartiolaitoksen hallintoyksiköt järjestävät turvaamistehtävien koulutusta Rajavartiolaitoksessa. Raja- ja merivartiokoulu vastaa turvaamistehtävien koulutuksen seuraamisesta, kehittämisestä ja yhteensovittamisesta Rajavartiolaitoksessa.

Turvaamistehtävien koulutusta voivat antaa Rajavartiolaitoksen tai poliisin järjestämässä koulutuksessa turvamieskoulutuksen saaneet rajavartiomiehet.

4 §
Turvamiehen perus- ja täydennyskoulutus

Turvamiehen peruskoulutus annetaan Rajavartiolaitoksen hallintoyksiköiden toimeenpanemalla valmiusjoukkueen peruskurssilla. Turvamiehen täydennyskoulutus sisällytetään Rajavartiolaitoksen hallintoyksiköiden vuosittaisiin täydennyskoulutuksiin.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä heinäkuuta 2017.

Helsingissä 15 päivänä kesäkuuta 2017

Sisäministeri
Paula Risikko

Lainsäädäntöneuvos
Jaana Heikkinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.