1029/2016

Helsingissä 30 päivänä marraskuuta 2016

Sisäministeriön asetus vartijan ja järjestyksenvalvojan koulutuksesta ja voimankäyttövälineiden koulutuksesta sekä turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan vastaavan hoitajan koulutuksesta annetun sisäministeriön asetuksen 20 §:n muuttamisesta

Sisäministeriön päätöksen mukaisesti

lisätään vartijan ja järjestyksenvalvojan koulutuksesta ja voimankäyttövälineiden koulutuksesta sekä turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan vastaavan hoitajan koulutuksesta annetun sisäministeriön asetuksen (878/2016) 20 §:ään uusi 2 momentti seuraavasti:

20 §
Voimaantulo

Voimankäyttökouluttajien määrän suhteessa koulutettavien määrään on oltava 16 §:n 2 momentissa säädetty viimeistään 1 päivänä tammikuuta 2018. Sitä ennen voimankäyttökouluttajia tulee olla vähintään yksi kahtakymmentä koulutettavaa kohti.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2017.

Helsingissä 30 päivänä marraskuuta 2016

Sisäministeri
Paula Risikko

Hallitusneuvos
Riitta Aulanko

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.