391/2016

Helsingissä 25 päivänä toukokuuta 2016

Ulkoasiainministeriön asetus Dar es Salaamin sähköverkon perusparannushankkeen tukemisesta Tansanian yhdistyneen tasavallan hallituksen kanssa solmitun sopimuksen muuttamisesta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta

Ulkoasiainministeriön päätöksen mukaisesti säädetään ulkoasiainhallintolain (204/2000) 3 a §:n nojalla:

1 §

Suomen tuesta Dar es Salaamin sähköverkon perusparannushankkeelle Suomen tasavallan hallituksen ja Tansanian yhdistyneen tasavallan hallituksen välillä solmitun sopimuksen muuttamisesta Dar es Salaamissa 10 päivänä toukokuuta 2016 tehty sopimus tulee voimaan 9 päivänä kesäkuuta 2016.

2 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 9 päivänä kesäkuuta 2016.

MARKER [Hypertext] message URL http://www.finlex.fi
(Sopimus on nähtävillä ja saatavilla ulkoasiainministeriön määräyskokoelmassa www.finlex.fi. Ulkoasiainministeriö antaa sopimuksesta myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi)
(Sopimus on nähtävillä ja saatavilla ulkoasiainministeriön määräyskokoelmassa w ww.finlex.fi. Ulkoasiainministeriö antaa sopimuksesta myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi)

Helsingissä 25 päivänä toukokuuta 2016

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri
Lenita Toivakka

Yksikön päällikkö
Helena Airaksinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.