47/2016

Helsingissä 21 päivänä tammikuuta 2016

Ulkoasiainministeriön asetus Maanhallintasektorin tukemisesta Etiopian demokraattisen liittovaltion kanssa tehdyn sopimuksen muuttamisesta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta

Ulkoasiainministeriön päätöksen mukaisesti säädetään ulkoasiainhallintolain (204/2000) 3 a §:n nojalla:

1 §

Suomen tuesta Etiopian maanhallintasektorille Suomen tasavallan hallituksen ja Etiopian demokraattisen liittovaltion välillä tehdyn valtioiden välisen sopimuksen muuttamisesta Addis Abebassa 24 päivänä joulukuuta 2015 tehty sopimus on tullut voimaan 24 päivänä joulukuuta 2015.

2 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 26 päivänä tammikuuta 2016.

(Sopimus on nähtävillä ja saatavilla ulkoasiainministeriön määräyskokoelmassa www.finlex.fi. Ulkoasiainministeriö antaa sopimuksesta myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi.)
(Sopimus on nähtävillä ja saatavilla ulkoasiainministeriön määräyskokoelmassa (www.finlex.fi. Ulkoasiainministeriö antaa sopimuksesta myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi)

Helsingissä 21 päivänä tammikuuta 2016

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri
Leena Toivakka

Yksikön päällikkö
Helena Airaksinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.