68/2014

Annettu Helsingissä 30 päivänä tammikuuta 2014

Valtioneuvoston asetus hevostalousneuvottelukunnasta ja totopelien tuottojen käyttämisestä hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen annetun valtioneuvoston asetuksen muuttamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti

kumotaan hevostalousneuvottelukunnasta ja totopelien tuottojen käyttämisestä hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen annetun valtioneuvoston asetuksen (1476/2001) 2—7 § sekä

muutetaan nimike, 1 § ja 8 §:n 3 momentti seuraavasti:

Valtioneuvoston asetus

totopelien tuottojen käyttämisestä hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen

1 §
Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään valtionavustusten myöntämisestä totopelien tuotoista hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen.

8 §
Avustuksen hakeminen

Jäsenyhteisöjen tulee liittää hakemukseen keskusjärjestön lausunto. Jäsenyhteisöjen on toimitettava yleisavustusta koskeva maa- ja metsätalousministeriölle osoitettu hakemus keskusjärjestölleen. Keskusjärjestön tulee laatia omasta ja jäsenyhteisöjen hakemuksista yhteenveto, joka on toimitettava hakemusten lisäksi maa- ja metsätalousministeriölle.Tämä asetus tulee voimaan 15 päivänä helmikuuta 2014.

  Helsingissä 30 päivänä tammikuuta 2014

Maa- ja metsätalousministeri
Jari Koskinen

Lainsäädäntöneuvos
Katri Valjakka

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.