561/2013

Annettu Helsingissä 18 päivänä heinäkuuta 2013

Valtioneuvoston asetus seura- ja harrastuseläinten hyvinvoinnin neuvottelukunnasta annetun valtioneuvoston asetuksen 3 ja 4 §:n muuttamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti

muutetaan seura- ja harrastuseläinten hyvinvoinnin neuvottelukunnasta annetun valtioneuvoston asetuksen (1174/2010) 3 §:n 2 momentti ja 4 §:n 3 momentti seuraavasti:

3 §
Neuvottelukunnan asettaminen ja kokoonpano

Neuvottelukunnassa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä 12 muuta jäsentä ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä. Lisäksi neuvottelukunnassa on eläinsuojeluasiamies.


4 §
Toiminnan järjestely

Neuvottelukunnan puheenjohtajalle, varapuheenjohtajalle, jäsenille, varajäsenille, eläinsuojeluasiamiehelle, sihteerille ja asiantuntijoille suoritetaan matkakustannusten korvausta valtion matkustussäännön mukaan.


Tämä asetus tulee voimaan 12 päivänä elokuuta 2013.

  Helsingissä 18 päivänä heinäkuuta 2013

Maa- ja metsätalousministeri
Jari Koskinen

Lainsäädäntöneuvos
Erkki Arnkil

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.