89/2013

Annettu Helsingissä 31 päivänä tammikuuta 2013

Valtioneuvoston asetus tuloveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi ja veron kiertämisen estämiseksi Marokon kanssa tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta ja sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta annetun lain voimaantulosta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään Marokon kanssa tuloveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi ja veron kiertämisen estämiseksi tehdyn sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta annetun lain (891/2006) 3 §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 346/2012:

1 §

Tuloveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi ja veron kiertämisen estämiseksi Suomen tasavallan ja Marokon kuningaskunnan välillä Helsingissä 7 päivänä huhtikuuta 2006 tehty sopimus on voimassa 19 päivästä lokakuuta 2012 niin kuin siitä on sovittu.

Eduskunta on hyväksynyt sopimuksen 3 päivänä lokakuuta 2006 ja tasavallan presidentti 13 päivänä lokakuuta 2006. Hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 19 päivänä syyskuuta 2012.

2 §

Sopimuksen muut kuin lainsäädännön alaan kuuluvat määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Marokon kanssa tuloveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi ja veron kiertämisen estämiseksi tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta ja sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta annettu laki (891/2006) tulee voimaan 8 päivänä helmikuuta 2013. Ahvenanmaan maakuntapäivät on hyväksynyt lain voimaantulon maakunnassa.

4 §

Tämä asetus tulee voimaan 8 päivänä helmikuuta 2013.

Helsingissä 31 päivänä tammikuuta 2013

Valtionvarainministeri
Jutta Urpilainen

Neuvotteleva virkamies
Anders Colliander

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.