1055/2012

Annettu Helsingissä 20 päivänä joulukuuta 2012

Valtioneuvoston asetus Pohjoisen ulottuvuuden sosiaali- ja terveyskumppanuuden sihteeristön perustamisesta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Pohjoisen ulottuvuuden sosiaali- ja terveyskumppanuuden sihteeristön perustamisesta Pietarissa 25 päivänä marraskuuta 2011 Islannin tasavallan hallituksen, Latvian tasavallan hallituksen, Liettuan tasavallan hallituksen, Norjan kuningaskunnan hallituksen, Puolan tasavallan hallituksen, Ruotsin kuningaskunnan hallituksen, Saksan liittotasavallan hallituksen, Suomen tasavallan hallituksen, Venäjän federaation hallituksen ja Viron tasavallan hallituksen välillä tehty sopimus tulee voimaan 31 päivänä joulukuuta 2012 niin kuin siitä on sovittu.

Tasavallan presidentti on hyväksynyt sopimuksen 24 päivänä helmikuuta 2012. Hyväksymisestä on ilmoitettu Venäjän federaation ulkoasiainministeriölle 13 päivänä huhtikuuta 2012.

2 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 31 päivänä joulukuuta 2012.

(Sopimusteksti on julkaistu Suomen säädöskokoelman sopimussarjan n:ossa 99/2012)

Helsingissä 20 päivänä joulukuuta 2012

Peruspalveluministeri
Maria Guzenina-Richardson

Neuvotteleva virkamies
Pasi Mustonen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.