1039/2012

Annettu Helsingissä 21 päivänä joulukuuta 2012

Puolustusministeriön asetus puolustusministeriön työjärjestyksestä annetun puolustusministeriön asetuksen 4 §:n muuttamisesta

Puolustusministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan puolustusministeriön työjärjestyksestä annetun puolustusministeriön asetuksen (1337/2011) 4 § seuraavasti:

4 §
Hallinnonalan tulosohjaus

Hallinnonalan virastojen ohjauksessa noudatetaan tulosohjausta. Puolustusvoimien ja puolustushallinnon rakennuslaitoksen tulosohjausta johtaa ministeri.

Puolustusvoimien ja puolustushallinnon rakennuslaitoksen tulostavoitteista sovitaan näiden ja ministeriön välisissä tulossopimuksissa. Ministeri ja puolustusvoimain komentaja allekirjoittavat ministeriön ja puolustusvoimien välisen tulossopimuksen. Ministeri ja puolustushallinnon rakennuslaitoksen johtaja allekirjoittavat ministeriön ja puolustushallinnon rakennuslaitoksen välisen tulossopimuksen.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2013.

  Helsingissä 21 päivänä joulukuuta 2012

Puolustusministeri
Carl Haglund

Esittelijä
Kosti Honkanen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.