191/2012

Annettu Helsingissä 29 päivänä maaliskuuta 2012

Valtioneuvoston asetus liikenneturvallisuusasiain neuvottelukunnasta annetun valtioneuvoston asetuksen 3 §:n muuttamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti

muutetaan liikenneturvallisuusasiain neuvottelukunnasta annetun valtioneuvoston asetuksen (964/2008) 3 §:n 3 momentti seuraavasti:

3 §
Toimikausi ja kokoonpano

Neuvottelukunnassa ovat edustettuina liikenne- ja viestintäministeriö, oikeusministeriö, sisäasiainministeriö, ympäristöministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, Liikennevirasto, Liikenteen turvallisuusvirasto, Liikenneturva, liikkuva poliisi, Liikennevakuutuskeskus, Poliisihallitus ja Suomen Kuntaliitto ry. Neuvottelukunnassa voi olla myös valtion aluehallinnon edustus.Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä toukokuuta 2012.

Ennen asetuksen voimaantuloa voidaan ryhtyä asetuksen täytäntöönpanon edellyttämiin toimenpiteisiin.

  Helsingissä 29 päivänä maaliskuuta 2012

Liikenneministeri
Merja Kyllönen

Liikenneneuvos
Kimmo Kiiski

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.