802/2010

Annettu Helsingissä 9 päivänä syyskuuta 2010

Maa- ja metsätalousministeriön ilmoitus helposti pilaantuvien elintarvikkeiden kansainvälisiä kuljetuksia ja tällaisissa kuljetuksissa käytettävää erityiskalustoa koskevan sopimuksen liitteiden 1 ja 2 muutosten voimaantulosta

Maa- ja metsätalousministeriö ilmoittaa, että helposti pilaantuvien elintarvikkeiden kansainvälisiä kuljetuksia ja tällaisissa kuljetuksissa käytettävää erityiskalustoa koskevan sopimuksen (ATP-sopimus, SopS 48/1981) 1 ja 2 liitteisiin 6 päivänä maaliskuuta 2009 tehdyt muutokset, ovat tulleet sopimuksen 18 artiklan 6 kappaleen mukaisesti voimaan 6 päivänä joulukuuta 2009.

Ilmoituksessa mainitut muutokset ovat nähtävinä ja saatavissa Elintarviketurvallisuusvirastossa, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 9 päivänä syyskuuta 2010

Maa- ja metsätalousministeri
Sirkka-Liisa Anttila

Ylitarkastaja
Hannu Miettinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.