61/2010

Annettu Helsingissä 25 päivänä tammikuuta 2010

Valtiovarainministeriön asetus muutto- ja maastamuuttoilmoitusten vastaanottamiseen liittyvien tehtävien jakamisesta maistraattien kesken

Valtiovarainministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 11 päivänä maaliskuuta 1994 annetun kotikuntalain (201/1994) 7 b §:n 2 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 1012/2007:

1 §

Valtakunnalliseen muuttoilmoitusten palvelupuhelimeen tehdyt suomenkieliset muuttoilmoitukset ottaa vastaan Lapin maistraatti. Ilmoitusten vastaanottamiseen osallistuvat lisäksi Tampereen maistraatti ja Vaasan maistraatti.

Valtakunnalliseen muuttoilmoitusten palvelupuhelimeen tehdyt ruotsinkieliset muuttoilmoitukset ottaa vastaan Vaasan maistraatti. Ilmoitusten vastaanottamiseen voivat lisäksi osallistua Lapin maistraatti ja Tampereen maistraatti.

2 §

Lapin maistraatti osallistuu Espoon, Helsingin, Hyvinkään ja Vantaan maistraatille tehtyjen muuttoilmoitusten vastaanottamiseen.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä helmikuuta 2010.

Tällä asetuksella kumotaan 19 päivänä joulukuuta 2007 annettu sisäasiainministeriön asetus (1471/2007) muutto- ja maastamuuttoilmoitusten vastaanottamiseen liittyvien tehtävien jakamisesta maistraattien kesken.

Helsingissä 25 päivänä tammikuuta 2010

Hallinto- ja kuntaministeri
Mari Kiviniemi

Lainsäädäntöneuvos
Terhi Lehtonen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.