60/2010

Annettu Helsingissä 21 päivänä tammikuuta 2010

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus panostajan pätevyyskirjan myöntävästä viranomaisesta ja pätevyyskirjan saamiseksi vaadittavasta koulutuksesta annetun sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen 2 §:n muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan panostajan pätevyyskirjan myöntävästä viranomaisesta ja pätevyyskirjan saamiseksi vaadittavasta koulutuksesta 14 päivänä helmikuuta 2002 annetun sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen (124/2002) 2 § seuraavasti:

2 §
Pätevyyskirjan myöntävä viranomainen

Panostajalain (219/2000) 2 §:ssä tarkoitettuna panostajan pätevyyskirjan myöntävänä viranomaisena toimii Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue huolehtii panostajan pätevyyskirjan myöntämiseen liittyvistä tehtävistä koko maan alueella.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä helmikuuta 2010.

Helsingissä 21 päivänä tammikuuta 2010

Sosiaali- ja terveysministeri
Liisa Hyssälä

Vanhempi hallitussihteeri
Antti Posio

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.