1778/2009

Annettu Helsingissä 29 päivänä joulukuuta 2009

Opetusministeriön asetus ulkomailla järjestettävän yksityisen perusopetuksen yksikköhinnan määräämisestä

Opetusministeriön päätöksen mukaisesti, joka on tehty opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta 29 päivänä joulukuuta 2009 annetun lain (1705/2009) 18 §:n perusteella säädetään:

1 §

Yksityisen perusopetuksen järjestäjän valtionosuuden perusteena käytettäväksi yksikköhinnaksi määrätään kunnan peruspalvelujen valtionosuudesta annetun lain (1704/2009) 54 §:n mukaisen perusopetuksen perushinta, mikäli jäljempänä ei toisin säädetä.

Perusopetuksen järjestäjän yksikköhintaa korotetaan 20 prosentilla silloin, kun opetus järjestetään Belgiassa ja Venäjällä.

Perusopetuksen järjestäjän yksikköhintaa alennetaan 20 prosentilla silloin, kun opetus järjestetään Keniassa ja Papua-Uudessa-Guineassa.

2 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2010.

Helsingissä 29 päivänä joulukuuta 2009

Ministeri
Paula Risikko

Hallitusneuvos
Outi Luoma-aho

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.