1471/2007

Säädöstä oikaistu.

Annettu Helsingissä 19 päivänä joulukuuta 2007

Sisäasiainministeriön asetus muutto- ja maastamuuttoilmoitusten vastaanottamiseen liittyvien tehtävien jakamisesta maistraattien kesken

Sisäasiainministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 11 päivänä maaliskuuta 1994 annetun kotikuntalain (201/1994) 7 b §:n 2 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 624/2004:

1 §

Valtakunnalliseen muuttoilmoitusten palvelupuhelimeen tehdyt suomenkieliset muuttoilmoitukset ottaa vastaan Lapin maistraatti. Ilmoitusten vastaanottamiseen osallistuvat lisäksi Helsingin maistraatti ja Tampereen maistraatti.

Valtakunnalliseen muuttoilmoitusten palvelupuhelimeen tehdyt ruotsinkieliset muuttoilmoitukset ottaa vastaan Vaasan maistraatti. Ilmoitusten vastaanottamiseen voivat lisäksi osallistua Helsingin maistraatti, Lapin maistraatti ja Tampereen maistraatti.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2008.

Tällä asetuksella kumotaan 4 päivänä joulukuuta 2006 annettu sisäasiainministeriön asetus (1134/2007) muutto- ja maastamuuttoilmoitusten vastaanottamiseen liittyvien tehtävien jakamisesta maistraattien kesken.

Helsingissä 19 päivänä joulukuuta 2007

Ministeri
Mari Kiviniemi

Lainsäädäntöneuvos
Terhi Lehtonen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.