631/2007

Annettu Helsingissä 25 päivänä toukokuuta 2007

Maa- ja metsätalousministeriön asetus suorien tukien täydentäviin ehtoihin liittyvistä hyvän maatalouden ja ympäristön vähimmäisvaatimuksista annetun maa- ja metsätalousministeriön asetuksen muuttamisesta

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti

lisätään suorien tukien täydentäviin ehtoihin liittyvistä hyvän maatalouden ja ympäristön vähimmäisvaatimuksista 16 päivänä maaliskuuta 2006 annettuun maa- ja metsätalousministeriön asetukseen (183/2006) uusi 5 a § seuraavasti:

5 a §
Viljelykierto

Maatilalla on oltava viljelyssä vähintään kaksi maatalouden ympäristötuen perus- ja lisätoimenpiteistä ja maatalouden ympäristötuen erityistuista annetun maa- ja metsätalousministeriön asetuksen (503/2007) 29 §:n 3 momentissa tarkoitettua kasvilajia tai muuta hyväksyttävää pellon hoito- tai käyttömuotoa. Kahden kasvilajin tai muun hyväksyttävän pellon hoito- tai käyttömuodon vähimmäisvaatimus ei koske maatiloja, joilla on viljelyssä ainoastaan nurmea.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä elokuuta 2007. Ennen asetuksen voimaantuloa voidaan ryhtyä asetuksen täytäntöönpanon edellyttämiin toimenpiteisiin.

Helsingissä 25 päivänä toukokuuta 2007

Maa- ja metsätalousministeri
Sirkka-Liisa Anttila

Ylitarkastaja
Suvi Ruuska

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.