1134/2006

Annettu Helsingissä 4 päivänä joulukuuta 2006

Sisäasiainministeriön asetus muutto- ja maastamuuttoilmoitusten vastaanottamiseen liittyvien tehtävien jakamisesta maistraattien kesken

Sisäasiainministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 11 päivänä maaliskuuta 1994 annetun kotikuntalain (201/1994) 7 b §:n 2 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 624/2004:

1 §

Valtakunnalliseen muuttoilmoitusten palvelupuhelimeen virka-aikana tehdyt suomenkieliset muuttoilmoitukset ottaa vastaan Lapin maistraatti, ensijaisesti maistraatin Kemijärven palveluyksikkö. Ilmoitusten vastaanottamiseen osallistuvat lisäksi Helsingin maistraatti ja Tampereen maistraatin Mäntän palveluyksikkö.

Valtakunnalliseen muuttoilmoitusten palvelupuhelimeen virka-aikana tehdyt ruotsinkieliset muuttoilmoitukset ottaa vastaan Vaasan maistraatin Pietarsaaren palveluyksikkö.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2007.

Asetuksella kumotaan 2 päivänä joulukuuta 2005 annettu sisäasiainministeriön asetus muutto- ja maastamuuttoilmoitusten vastaanottamiseen liittyvien tehtävien jakamisesta maistraattien kesken (967/2005).

Helsingissä 4 päivänä joulukuuta 2006

Alue- ja kuntaministeri
Hannes Manninen

Lainsäädäntöneuvos
Terhi Lehtonen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.