924/2006

Annettu Helsingissä 25 päivänä lokakuuta 2006

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus sairaankuljetuksen taksoista annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen 4 §:n muuttamisesta

Liikenne- ja viestintäministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan sairaankuljetuksen taksoista 21 päivänä heinäkuuta 2006 annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen (709/2006) 4 § seuraavasti:

4 §

Toisesta kuljetustehtävään osallistuvasta sairaankuljettajasta saadaan korvauksena periä 27,76 € ja tunnin ylittävältä ajalta lisäksi 13,88 € jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta. Toisen sairaankuljettajan aika lasketaan alkaen auton lähtöajasta sijoituspaikalta kuljetustehtävän päättymisaikaan.


Tämä asetus tulee voimaan 6 päivänä marraskuuta 2006 ja sitä sovelletaan toistaiseksi koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Helsingissä 25 päivänä lokakuuta 2006

Liikenne- ja viestintäministeri
Susanna Huovinen

Osastopäällikkö, ylijohtaja
Harri Cavén

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.